Hem

REFERENSER

 • Det hela började med att Fredrik diskuterade med en branschkollega om utmaningar i organisationer idag där hantering av information, arbetsmiljö och stress är faktorer som gör sig allt mer påminda. Denna hade gått en utbildning med Effektiv Nu och tyckte att Effektiv Nu´s utbildning hade hjälpt dem. Han rekommenderade därför Fredrik att kontakta Effektiv Nu.
  Vi ville ha en utbildning som hjälpte alla i organisationen, oavsett roll, berättar Fredrik. Det beslutades att en pilotgrupp skulle gå utbildningen. Pilotutbildningen genomfördes i slutet av 2016 och sedan dess har ytterligare 9 grupper gått utbildningen under hösten och våren 2017. Sammanlagt har ca 140 av 190 medarbetare på Sweco Karlstad gått utbildningen samt en grupp i Helsingborg.

  -Vi har även följt upp utbildningen bland medarbetarna och den allmänna känslan hos de som har deltagit är att utbildningen var riktigt bra! Även de som var skeptiska till utbildningen innan, kom efteråt och sa att det var en jättebra utbildning, så det är ett gott betyg till Effektiv Nu.

  Fredrik Björk och Daniel Jernstedt
  Sweco Karlstad
 • Resan börjar Juni 2015, jag får möjligheten och privilegiet att gå en utbildning i effektivitet tillsammas med Effektiv Nu.
  Trots att jag alltid ansett mig vara välstrukturerad och organiserad i mitt arbete så märker jag en skillnad i både arbetsbelastning och tid när jag börjar använda mig av verktygen jag fick med mig från utbildningen.
  Jag tog till mig mina lärdomar och använde de delar av utbildningen som gav mig möjligheten till att frigöra mer tid. – en intressant del av utbildningen var att den lovordades av mina kollegor som gick denna, bra energier helt enkelt.

  Spolar vi fram till September 2015 så kliver jag in i en ny roll som försäljningschef för Audi Hammarby Sjöstad, jag lyckas strukturera upp mitt arbete tidigt i min nya roll men ser även utmaningen som både mitt team och mina kollegor har i vardagen just när det gäller struktur och framförallt effektivitet.
  Sagt och gjort, jag bokar in hela mitt team genom Effektiv Nu och responsen har vart fenomenal.
  Teamet tog till sig av lärdomarna, de började strukturera och kommunicera enligt modellen och vi lyckas få en gemensam struktur i gruppen.
  Vi kommer förberedda till våra möten, vi har koll på vår mail och vi arbetar med våra uppgifter, korta som långa.
  Jag vill påstå att jag inte bara har mer strukturerade och effektivare medarbetare, jag har även nöjdare medarbetare vilket syns i både kvalité och resultat på avdelningen.

  Marcus Akmal
  Försäljningschef Audi Hammarby Sjöstad
 • Jag läste just en artikel. Den handlar om hur stress/utbrändhet påverkar minnes- och inlärningskapaciteten på lång sikt. Studier visar att personer som varit stressjuka ett år efteråt fortfarande har nedsatt minnes- och inlärningsförmåga, och jag tänker att det verkligen talar för att fler arbetsplatser borde ge sina anställda möjlighet att strukturera upp sitt arbete med er metod. Jag känner mig som ett levande bevis på att det gör stor skillnad att få era verktyg för struktur, planering och prioritering. För mig har den viktigaste skillnaden varit att jag förr höll massor i huvudet, vilket påverkade både min sömn och all min lediga tid - hela tiden fanns jobbet i bakhuvudet - , medan jag nu helt och hållet litar på att jag gjort Outlook uppgifter av allt jag behöver minnas, så när jag stänger ner datorn för dagen kan jag verkligen lämna jobbet på jobbet. Sedan blir det också en fröjd att slå igång jobbdatorn nästa dag och hitta en färdig uppgiftslista, klokt avvägd och prioriterad. Som en liten present till mig själv från dagen innan. Stort, stort tack för det! Det här är kunskaper jag kommer ha glädje av hela livet.

  Elisabeth Biström
  Deltagare från öppen utbildning med Effektiv Nu
 • Det som framförallt har varit viktigt i urvalet av leverantörer för oss är att de kurser vi erbjuder personalen håller en riktigt hög nivå. Innehållet ska vara relevant och bra och kursledarna kunna förmedla detta på rätt sätt. Effektiv Nu har ingått i vårt utbud sedan ett tag tillbaka och har faktiskt fått full poäng på sina utvärderingar vid alla kurstillfällen

  Sanna Westerberg
  Fd. utbildningschef på Telenor

Sidor

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center