Hem

REFERENSER

 • Det hela började med att Fredrik diskuterade med en branschkollega om utmaningar i organisationer idag där hantering av information, arbetsmiljö och stress är faktorer som gör sig allt mer påminda. Denna hade gått en utbildning med Effektiv Nu och tyckte att Effektiv Nu´s utbildning hade hjälpt dem. Han rekommenderade därför Fredrik att kontakta Effektiv Nu.
  Vi ville ha en utbildning som hjälpte alla i organisationen, oavsett roll, berättar Fredrik. Det beslutades att en pilotgrupp skulle gå utbildningen. Pilotutbildningen genomfördes i slutet av 2016 och sedan dess har ytterligare 9 grupper gått utbildningen under hösten och våren 2017. Sammanlagt har ca 140 av 190 medarbetare på Sweco Karlstad gått utbildningen samt en grupp i Helsingborg.

  -Vi har även följt upp utbildningen bland medarbetarna och den allmänna känslan hos de som har deltagit är att utbildningen var riktigt bra! Även de som var skeptiska till utbildningen innan, kom efteråt och sa att det var en jättebra utbildning, så det är ett gott betyg till Effektiv Nu.

  Fredrik Björk och Daniel Jernstedt
  Sweco Karlstad
 • Resan börjar Juni 2015, jag får möjligheten och privilegiet att gå en utbildning i effektivitet tillsammas med Effektiv Nu.
  Trots att jag alltid ansett mig vara välstrukturerad och organiserad i mitt arbete så märker jag en skillnad i både arbetsbelastning och tid när jag börjar använda mig av verktygen jag fick med mig från utbildningen.
  Jag tog till mig mina lärdomar och använde de delar av utbildningen som gav mig möjligheten till att frigöra mer tid. – en intressant del av utbildningen var att den lovordades av mina kollegor som gick denna, bra energier helt enkelt.

  Spolar vi fram till September 2015 så kliver jag in i en ny roll som försäljningschef för Audi Hammarby Sjöstad, jag lyckas strukturera upp mitt arbete tidigt i min nya roll men ser även utmaningen som både mitt team och mina kollegor har i vardagen just när det gäller struktur och framförallt effektivitet.
  Sagt och gjort, jag bokar in hela mitt team genom Effektiv Nu och responsen har vart fenomenal.
  Teamet tog till sig av lärdomarna, de började strukturera och kommunicera enligt modellen och vi lyckas få en gemensam struktur i gruppen.
  Vi kommer förberedda till våra möten, vi har koll på vår mail och vi arbetar med våra uppgifter, korta som långa.
  Jag vill påstå att jag inte bara har mer strukturerade och effektivare medarbetare, jag har även nöjdare medarbetare vilket syns i både kvalité och resultat på avdelningen.

  Marcus Akmal
  Försäljningschef Audi Hammarby Sjöstad

Sidor

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center