Hem
  Om företaget:

  Effektivitetsverket AB (Med konceptnamnet Effektiv Nu) startades 2013. Sedan dess har vi utbildat över 6 000 deltagare och vi ser en ökad efterfrågan på våra utbildningar. Den allt större medvetenheten kring arbetsmiljöfrågor och de ökade kraven på arbetsgivare gällande det proaktiva arbetet, har gjort att fler ser nyttan med att agera och just arbeta förebyggande.

  Vi som arbetar på Effektiv Nu är dedikerade till att hitta lösningar på de utmaningar som dagens organisationer, ledare och medarbetare står inför. Vi vill ge inspiration, insikt samt tips om hur vi kan lära oss att hantera vår omvärld, våra tekniska verktyg och våra arbetsuppgifter på ett smartare och effektivare sätt. Målet är att våra deltagare ska bli effektivare, kunna höja sin produktivitet, minska negativ stress och därmed få bättre balans i livet!

  Vi tror på mångfald, därför har våra utbildningsledare olika bakgrund och erfarenheter. Vi har erfarenhet från både privat och offentlig sektor och flera av oss har också haft ledande befattningar och känner väl till de utmaningar som ledare står inför. Den gemensamma nämnaren är att vi alla har erfarenhet av negativ stress och har hittat lösningar att hantera det på. Att hjälpa andra med vår kunskap, är det som motiverar och engagerar oss

  Våra ledord, Ärlighet - Kvalitet - Långsiktighet - Hjälpsamhet, är viktiga för oss och genomsyrar allt vi gör! Vi är en av de få aktörerna på marknaden som alltid erbjuder vi våra kunder hjälp hela vägen.

  Just nu är vi i en expansiv fas och vi söker nya medarbetare till vårt härliga team. Under menyn "Om oss" kan du hitta alla våra lediga jobb just nu. Finns det inga lediga jobb för tillfället, så är du alltid välkommen med en spontanansökan! Skicka gärna ditt CV och personligabrev till info(at)effektivnu.se och märk ämnesraden i ditt mail med "Spontanansökan".
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  KONTAKT

  Tel: 072 310 16 33

  Växel: 08- 506 362 83

  Info[at]effektivnu.se

  Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

  Besöksadress:
  Klarabergsviadukten 70
  111 64 Stockholm

  Uppgång D, City Office, World Trade Center