Hem

Svårt att hantera hårdare krav på effektivitet

Med allt hårdare krav på effektivitet i arbetslivet gäller det att lära sig hur, inte varför, man ska jobba smartare. Av den åsikten är Mansur Köyluoglu. Det står effektivitetskonsult på hans visitkort och han har varit i Tranås och föreläst. Mansur (Manne) Köyluoglo har arbetat med personalrelaterade frågor i många år. En period i mitt liv var jag själv utbränd, så jag har stor erfarenhet av stress, säger han.

Förändras Snabbt

Hans förklaring till varför så många känner stress i arbetslivet är snabba förändringar. Vi har gått från ett industrisamhälle till ett informationssamhälle på ett ögonblick. På en vecka får man lika mycket information som under en hel livstid för 100 år sedan.

Många vet inte hur de ska hantera det. Mansur Köyluoglu har, i regi av TUC Sweden, lett en kurs om hur man kan bli effektivare på jobbet. Han betonar just ordet hur En truckförare på ett lager, till exempel, vet hur han ska köra sin maskin, men väldigt få tjänstemän är utbildade på sina verktyg. När man ska gissa sig fram blir det lätt fel och tar längre tid.

Läs mer...

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center