Hem

Ny medarbetare på Effektiv Nu

”Johan har en bakgrund främst ifrån It- och Telekombranschen där han haft olika roller inom ledarskap och försäljning." Vad fick dig att börja arbeta hos oss på Effektiv Nu/Företaget?

Jag hade hört mycket gott om företaget innan och jag hade möjligheten att få gå en av utbildningarna. Det stärkte min övertygelse kring företagets sunda värderingar och kvalitén på tjänsterna vi erbjuder. Jag fick chans att bilda mig en egen uppfattning om hur leveransen gick till och hur det mottogs av de övriga kursdeltagarna.

Utifrån din arbetsbeskrivning/roll vad är det som lockar dig?

Jag har alltid tyckt om att jobba med andra människors utveckling och att hjälpa såväl kunder som medarbetare med att hitta fram till lösningar på en mängd olika och varierande typer av utmaningar. Det är enligt mig precis vad jag får möjlighet att göra i min nya roll. Jag ser verkligen fram emot att få börja hålla utbildningar på egen hand.

Vad kommer fokus att vara till en början?

Jag ser fram emot att lära känna min kollegor närmare samt at få en djupare förståelse för de olika processerna som finns. Detta för att i framtiden kunna vara en bidragande kraft till utveckling och förbättring. Ett stort fokus kommer till en början givetvis att vara att se och lära samt att bygga en djupare förståelse för våra kunders vardag och deras utmaningar.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag har två barn och det jag älskar mest att göra när jag är ledig är att vara med familjen. Andra stora fritidsintressen är jakt, sommarstugan, matlagning och träning. Jag är också hundägare vilket är extra kul då jag tycker om att vistas så mycket som möjligt ute i naturen!

#utbildning #arbetsmiljö #struktur #mailhantering #outlook #kontroll #interna-trafikregler
2017-08-02
#arbetsmiljö #struktur #mailhantering #outlook #kontroll #interna-trafikregler #onenote #personlig-effektivitet #office365
2018-04-10
#arbetsmiljö #struktur #mailhantering #outlook #kontroll #interna-trafikregler #onenote #personlig-effektivitet
2018-01-30

Sidor

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center