Hem

Ny medarbetare på Effektiv Nu

I början av augusti var det äntligen dags att välkomna vår nya effektivitetskonsult Danijela Bengtsson till Effektiv Nu! Danijela kommer närmast från skolbranschen där hon de senaste åren arbetat som rektor på en skola i Nacka.

Att Danijela nu börjar som effektivitetskonsult och Effektiv Nu har olika anledningar. Dels är hon nyfiken på företaget, dels är det de heta arbetsområdet som lockar.

–Efter 17 år i skol- och utbildningsväsende var jag nyfiken på något nytt. Jag fastnade särskilt för Effektiv Nu´s grundvärderingar och sättet att arbeta med kunderna – med hjärtat på rätta plats. Att företaget dessutom arbetar med högaktuella och viktiga frågor som rör alla, oavsett bransch, gör att det känns extra intressant.

Danijela kommer i rollen som effektivitetskonsult ha två viktiga huvuduppgifter; att bygga och förvalta kundrelationer samt att utveckla och utbilda våra deltagare, uppgifter som hon ser fram emot.

–Jag har alltid haft ett genuint intresse för människor och har under min yrkeskarriär arbetat med personligt utveckling och coaching av studenter och medarbetare. Jag har både varit ledare för verksamhet och arbetat som konsult i eget bolag. Jag hoppas och tror att jag kan bidra med min person och min erfarenhet till företagets utveckling. Jag är en ”teamplayer” och gillar att samarbeta med andra duktiga och driftiga människor och det kommer jag att få göra nu!

Danijela vet vad hon vill ägna den första tiden åt.

–Det ska bli roligt att lära känna mina kollegor ordentligt och ta reda på hur jag kan hjälpa dem på bästa sätt. Jag kommer också sätta mig in i våra kunders situation och behov och ser fram emot att träffa flera av dem den närmsta tiden. Sen har jag mycket nytt att lära och det både spännande och utvecklande!

På ledig tid är det familj och träning som gäller.

– På fritiden umgås jag helst med nära och kära, en källa till positiv energi. Jag är också engagerad som lagledare och coach i ett fotbollslag för unga tjejer. För övrigt gör jag sådant som jag vet att jag mår bra av, tennis och löpning är fritidsintressen som jag gillar och som jag värdesätter. Välkommen till vår nya kollega Danijela, hon kommer att arbeta som effektivitetskonsult hos oss på Effektiv Nu. Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare, vill du bli en av oss kan du alltid mejla oss på info(at)effektivnu.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center