Hem

Ny medarbetare på Effektiv Nu

The more, the merrier! Effektiv Nu fortsätter att växa och sedan början av januari har vi fått en ny kollega, Susanna Rönnback. Vi är superglada över att ha Susanna i vårt team och önskar henne varmt välkommen till oss! Susanna är utbildad inom retorik och HR området. Hon har tidigare arbetat som utbildningsledare och coach inom telekombranschen och har även erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor.

Vad fick dig att börja arbeta hos oss på Effektiv Nu?

Jag har länge haft som ambition att arbeta med frågor som rör social arbetsmiljö och ledarskap. Anledningen till det är att jag ser hur arbetslivet och vår moderna teknik utvecklas i en takt som vi inte riktigt hänger med i. Och det är många som på grund av detta jobbar för mycket och upplever stress. Att bli erbjuden möjligheten att hjälpa företag arbeta proaktivt med dessa frågor känns jätte roligt!

Utifrån din arbetsbeskrivning/roll vad är det som lockar dig?

Att vara utbildningsledare ser jag inte direkt som ett jobb, för mig är det mer en livsstil. Det som är så fantastiskt med denna roll är att få vara del i individers personliga utveckling och se hur de tekniska lösningar vi på Effektiv Nu föreslår bli faktiska verktyg i deras vardag.

Vad kommer fokus att vara till en början?

Jag ser framemot att börja hålla våra utbildningar i Personlig Effektivitet (Arbeta Smartare) där vi går igenom tekniska lösningar som snabbt sänker negativa stress och deltagarna upplever att de har mer kontroll över sin egen arbetssituation.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

När jag är ledig pysslar jag på med sånt som gör mig glad och ger mig energi. Att umgås med min familj är en sån glädjebringande del i mitt liv. Jag dansar också gärna olika swing stilar som Lindy hop, bugg och blues. Är jag inte med min familj eller dansar hitta man mig i en yoga sal eller på gymmet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center