Hem

Ny Kollega på Effektiv Nu

-Vad fick dig att börja arbeta hos oss på Effektiv Nu/Företaget?

Jag har insett hur mycket Effektivitets utbildningar hade hjälpt mig i mitt tidigare arbetsliv. Känner nästan en liten frustration kring att jag inte insett möjligheterna med det som finns precis framför näsan tidigare. Då jag har erfarenhet av utbrändhet vill jag förmedla verktyg, processer och tips på hur man kan underlätta sitt liv och frigöra utrymme i hjärnan. Få kontroll och tid över för annat viktigt. Det är ju så enkelt bara man vet hur och vill själv. Det här brinner jag för!

-Utifrån din arbetsbeskrivning/roll vad är det som lockar dig?

Jag har alltid älskat att bidra till och se människor utvecklas. Att dessutom få arbeta med något som underlättar och hjälper så många är en ära.

-Vad kommer fokus att vara till en början?

Att lära mig så mycket jag bara kan av mina professionella kollegor och att lyssna in vilka utmaningar våra kunder har.

-Vad tycker du om att göra på fritiden

Familjen är viktigast och jag står gärna vid en plan och hejar på någon av barnens sportaktiviteter eller går långpromenader med hunden. På sommaren spelar jag golf och nu i vinter SKA jag övervinna min rädsla och lära mig att åka utförsåkning. Tycker om att lyssnar på ljudböcker och har lyssnat på mängder av kriminaldeckare. Vännerna är förstås viktiga också.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

KONTAKT

Tel: 072 310 16 33

Växel: 08- 506 362 83

Info[at]effektivnu.se

Post: Box 70396, 107 24 Stockholm

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

Uppgång D, City Office, World Trade Center